Suikkanen.dk

Log på

Adgang til Suikkanen'ernes tekster og oplysninger kræver at der logges på:Bliv oprettet som bruger ved at trykke på "Registrer" ovenfor. Ny bruger kan først opnå adgang, når denne er godkendt af administrator.
 
Suikkanen
Hvordan skriver man på suikkanen.dk ? PDF Udskriv Email
Skrevet af Tauno   
Mandag, 10. august 2009 08:27

Her er en lille vejledning, som bygger på mine egne fornemmelser. Med det mener jeg, at der er lagt vægt på det som ikke faldt lige for, da jeg selv startede. Dernæst er det et forsøg på sammenhængende at "komme igang", så kan man selv lege videre.

Det skal altså ikke læses som en "manual", men som en vej til at få held med første forsøg.

BEMÆRK: Der er vist problemer med at skrive fra Internet Explore. Indtil jeg får opdateret, er løsningen at skrive fra Firefox, Google Chrome eller en anden browser.

Senest opdateret: Mandag, 01. oktober 2012 06:21
Læs mere…
 
Hvad og hvordan på suikkanen.dk PDF Udskriv Email
Skrevet af Tauno Suikkanen   
Søndag, 21. juni 2009 07:04

Hej alle

Først. Opret et login. Det giver adgang til menuer (personlige) og mulighed for selv at indsætte tekster og billeder.

Brugeradgang fås ved nederst til venstre her på startsiden at vælge "Registrer". Den vil dog først virke, når administratoren har været inde og godkende den (Mail med anmodning sendes automatisk).

I første omgang er det min plan, at alle suikkanen'er der beder om det, kan få en menu i toppen. Eksempel: Tauno. Dette menupunkt kan indrettes efter den enkeltes ønske - eksemplet er hvor alle tekster skrives direkte som i en blog. Et andet oplagt eksempel er med en liste af emner, hvor der ved hvert emne kan trykkes videre til artiklerne.

Bemærk, at når i indsætter artikler, skal i vælge "section" og "caterory". Som section vil kun "suikkanen" være relevant indtil videre. "Category" bestemmer hvem jeres tekst kommer til at stå hos - typisk vil i vælge jeres eget navn. Endvidere kan i vælge "frontpage". Det vil gøre at jeres artikel kommer på forsiden og ses af alle, der går ind på suikkanen.dk

Billeder i teksterne. De kan have flere formål. Hvis det er for at vise en illustration/et billede til teksten, så skal i sørge for at det ikke er for stort - ca 200x200 pixel. Hvis det er fordi i vil sende et billede i fuld størrelse som andre kan hente, vil det blive vist så stort at det ikke umiddelbart kan ses. Det vil nemmest kunne ses ved at højreklikke på det og vælge vis i nyt vindue. Hvis det ønskes at hente billedet, så kan man også højreklikke på det og i stedet vælge "gem" (eller hvad der nu står i jeres browser).

Det er min plan i nærmeste fremtid at få pyntet lidt på siden. I kan eventuelt også hente inspiration fra stråtagshus.dk -- eller for Microsoft brugere på straatagsinfo.dk

Senest opdateret: Mandag, 19. Juli 2010 07:31
 
Forstørrelse af tekster PDF Udskriv Email
Skrevet af Tauno   
Torsdag, 23. Juli 2009 04:10

Husk, at tekster på de fleste internetsider kan forstørres ved at holde "Ctrl" tasten nede og samtidig trykke på "+" tasten.

Ctrl og - formindsker teksten.

Her på siden forstørres og formindskes icon'er også.

Senest opdateret: Mandag, 17. august 2009 12:09
 
Ideer PDF Udskriv Email
Skrevet af Tauno Suikkanen   
Onsdag, 22. Juli 2009 09:07

Hej alle, ..lige lidt vejledning / inspiration.

Som nævnt skal i placere de tekster i skriver et relevant sted på suikkanen.dk

Der er tilføjet en sektion/kategori som har den egenskab, at de tekster man lægger her, vises i toppen af suikkanen.dk ved siden af logo'et "Suikkanen". Bemærk, at der ikke er plads til lange tekster. Den er benævnt "Bagsiden"/"Skiftende indhold".

Indholdet i dette felt skifter helt tilfældigt mellem de tekster, der er lagt ind. Den er tænkt som brug for spøjse kommentar, vittigheder og lignende.

Der er lagt nogle vittigheder ind som illustration. Men for at undgå problemer med copyright, er de lagt ind som "Registreret". Det betyder, at de kun kan ses af medlemmer, der er logget ind.

Bemærk denne "Registreret" funktion. Den kan f.eks bruges til mailadresser, telefonnumrer, billeder som man ikke vil have ud i den bredde offentlighed.

Senest opdateret: Onsdag, 22. Juli 2009 09:41
 
Kort over Karelen 1938 PDF Udskriv Email
Skrevet af Bernt Suikkanen   
Søndag, 11. februar 2018 20:02

Kort over Karelen 1938 med Tauno's gård og sidste slag indtegnet

Senest opdateret: Søndag, 11. februar 2018 22:21
 
«FørsteForrige1234NæsteSidste»

Side 4 ud af 4
Banner
Copyright © 2024 www.suikkanen.dk. Alle rettigheder reserveret.
En side for suikkanen'er og familie.